>>>

KINGSPAN TEK & WELSTAND BOUW

Hét nieuwe bouwen

Zonder extra isolatie realiseer je complete wand- en dakconstructies een Rc-waarde van 7,0 of meer.

Welstand Bouw is officieel bouwpartner van Kingspan TEK en zodoende leverancier en bouwer van de constructief geïsoleerde panelen voor wanden en daken. Hét nieuwe bouwen biedt een zeer energiezuinig en slank bouwsysteem dat isolatie en dragen in één combineert; in de basis zeer sterk en snel is; en met een prefab en duurzaam karakter.

Met dit SIP-systeem bouw je meer huis in minder tijd. De techniek is klaar voor de toekomst: Zonder extra isolatie realiseer je complete wand- en dakconstructies een Rc-waarde van 7,0 of meer. Wil je een woning die zelfs energie teruglevert? Het kan. We bouwden er reeds meerdere in heel Nederland. Zie ook SIP op Wikipedia.

SIP wint terrein

SIP staat voor Structural Insulated Panels. Het systeem wordt alom geprezen en wordt beschouwd als een van de meest vooruitstrevende en moderne manieren van duurzaam en efficiënt bouwen.

Traditioneel bouwen met steen schiet tekort of is heel kostbaar wanneer je aan de strenger wordende energienormen EPC en BENG wil voldoen. Omdat het belang isolatiewaarden en luchtdichtheid steeds belangrijker wordt, wint SIP snel terrein. Dat is niet alleen onze mening. Lees het SIP-artikel op Bouwwereld.

Het nieuwe bouwen

Met dit SIP-systeem bouw je meer huis in minder tijd

Luchtdicht & duurzaam

Luchtdicht bouwen is de nieuwe norm. De dunne SIP-panelen hebben een uitstekende isolatiewaarde, waardoor het woonoppervlak tien procent groter is dan bij andere luchtdichte bouwsystemen.

Weinig afval

De panelen worden in onze fabriek gemaakt en op locatie in elkaar gezet. Er is geen afval, waardoor onze bouwmethode erg duurzaam in.

35% minder hout

Het bouwsysteem van Kingspan bestaat uit 35% minder hout dan vergelijkbare luchtdichte systemen.

Véél en veel sneller

Binnen één week van kavel naar casco? Het kan echt met Welstand Bouw.

Jouw eigen ontwerp

Alles is mogelijk. Van een moderne woning tot een klassieke villa. Maak een ontwerp (of laat een ontwerp maken) en wij zorgen ervoor dat het bouwsysteem aansluit.

Technische informatie

Wil je alles weten en schrik je niet van van technische informatie? Download onze SIP Factsheet.

Vraag SIP factsheet aan