>>>

Daarom welstand bouw

Hoe we meer mogelijk maken

Je huis is niet alleen een financiële investering. Het is de plek waar je hart ligt. Met het bouwen van je eigen woning investeer je in wooncomfort en geborgenheid. Als je vandaag meer mogelijk maakt, pluk je de vruchten, vandaag én morgen.

De bouwwereld is altijd in beweging. En dus vindt Welstand Bouw altijd weer ruimte voor verbetering. Dat geldt voor het gebruik van bouwmaterialen, systemen, technieken, maar ook voor processen. Uiteraard koppelen we dit aan onze service tijdens de bouw van uw woning maar ook daarvoor. Opdrachtgevers waarderen onze service als uitstekend! Meer mogelijk maken, dat drijft ons iedere dag. De bouwwereld is altijd en dus vindt Welstand Bouw altijd weer ruimte voor verbetering. Uiteraard koppelen we dit aan onze service tijdens de bouw van uw woning maar ook daarvoor. Opdrachtgevers waarderen onze service als uitstekend! Meer mogelijk maken, dat drijft ons iedere dag.

Meer mogelijk met Kingspan TEK

Hoe efficiënter je werkt, hoe meer ruimte ontstaat voor extra wensen. Mede daarom bouwen wij met Kingspan TEK. Dit is een SIP-systeem dat niet alleen in hoge mate van isolatie voorziet, maar ook meer woonoppervlak, comfort, duurzaamheid en een snelle bouwtijd mogelijk maakt. Dat met het behoud van de flexibiliteit waar een fraai ontwerp om vraagt.

Meer mogelijk door procesoptimalisatie

De realisatie van uw woning is ook een emotioneel proces waar de juiste verwachtingen moeten worden geschept en waargemaakt. Tussen kennismaking en oplevering worden vele stappen en beslissingen genomen. Welstand Bouw maakt het traject inzichtelijk en begeleidt je van begin tot eind. Geen verrassingen, geen meerkosten. Volop plezier!

Geen woorden maar daden

We bewijzen ons graag

Uiteindelijk draait onze samenwerking vooral op vertrouwen. Welstand Bouw is een transparante en daadkrachtige organisatie; we maken waar wat we beloven.

Meerkosten meter

Misschien wel de grootste angst en ergernis bij het bouwen van het huis. De onvoorziene kosten die enorm oplopen. Ook Welstand Bouw kan meerkosten niet uitsluiten. Wél kunnen we ze inperken en er transparant in zijn.

Het nieuwe bouwen

Gecertificeerd

Dat we onze zaken op orde hebben, merk je vooral in de praktijk. Natuurlijk heb je die zekerheid graag vooraf. Misschien dat onze certificaten genoeg garantie geven?

Klanten vertellen

Onze ambassadeurs mag je bellen

Ervaringen spreken het meest. Hoe fijn is het om direct contact te hebben met onze klanten? Ook dat maken we mogelijk.

Paul

Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros. Donec id elit non mi porta gravida at eget metus. Maecenas faucibus mollis interdum.

Nummer aanvragen

Marvin

Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros. Donec id elit non mi porta gravida at eget metus. Maecenas faucibus mollis interdum.

Nummer aanvragen