>>>

Daarom welstand bouw

Hoe we meer mogelijk maken

Je huis is niet alleen een financiële investering. Het is de plek waar je hart ligt. Met het bouwen van je eigen woning investeer je in wooncomfort en geborgenheid. Als je vandaag meer mogelijk maakt, pluk je de vruchten, vandaag én morgen.

De bouwwereld is altijd in beweging. En dus vindt Welstand Bouw altijd weer ruimte voor verbetering. Dat geldt voor het gebruik van bouwmaterialen, systemen, technieken, maar ook voor processen. Uiteraard koppelen we dit aan onze service tijdens de bouw van uw woning maar ook daarvoor. Opdrachtgevers waarderen onze service als uitstekend! Meer mogelijk maken, dat drijft ons iedere dag.

Meer mogelijk met Kingspan TEK

Hoe efficiënter je werkt, hoe meer ruimte ontstaat voor extra wensen. Mede daarom bouwen wij met Kingspan TEK. Dit is een SIP-systeem dat niet alleen in hoge mate van isolatie voorziet, maar ook meer woonoppervlak, comfort, duurzaamheid en een snelle bouwtijd mogelijk maakt. Met behoud van de flexibiliteit waar een fraai ontwerp om vraagt.

Meer mogelijk door procesoptimalisatie

De realisatie van jouw woning is ook een emotioneel proces waar de juiste verwachtingen moeten worden geschept en waargemaakt. Tussen kennismaking en oplevering worden vele stappen en beslissingen genomen. Welstand Bouw maakt het traject inzichtelijk en begeleidt je van begin tot eind. Geen verrassingen, geen onvoorziene meerkosten. Volop plezier!

Geen woorden maar daden

We bewijzen ons graag

Uiteindelijk draait onze samenwerking vooral op vertrouwen. Welstand Bouw is een transparante en daadkrachtige organisatie; we maken waar wat we beloven.

Meerkosten meter

Misschien wel de grootste angst en ergernis bij het bouwen van het huis. De onvoorziene kosten die enorm oplopen. Ook Welstand Bouw kan meerkosten niet uitsluiten. Wél kunnen we ze inperken en er transparant in zijn.

Het nieuwe bouwen

Gecertificeerd

Dat we onze zaken op orde hebben, merk je vooral in de praktijk. Natuurlijk heb je die zekerheid graag vooraf. Misschien dat onze certificaten genoeg garantie geven?

Klanten vertellen

Tevreden ambassadeurs over Welstand

Inmiddels hebben we vele woningen geplaatst in heel Nederland. Na de oplevering vragen we altijd een reactie van de opdrachtgever. Hieronder lees je meer over de ervaringen van onze klanten.

Paul Coomers

Van een leeg kavel naar een casco in één week. Fascinerend om van dichtbij mee te maken. Daarnaast hield Welstand Bouw zich aan de afspraken en werd de woning ruim op tijd opleverd. Bedankt hiervoor!

Marvin de Vries

Mijn vrouw en ik waren direct enthousiast na het gesprek met Perry en Jan Willem. Onze wensen waren allemaal mogelijk met het luchtdichte systeem. We kregen daarna een ontwerp en prijsindicatie van de woning. De prijs viel ons reuze mee. Hier is geen meerwerk bijgekomen, waardoor we Welstand Bouw absoluut kunnen aanbevelen.

K. van Smarten

Een weergaloos eindresultaat. Iedere dag word ik wakker in mijn droomwoning. Annemarie, Marloes, Perry, Jan Willem en de andere mensen van Welstand: bedankt voor een topklus. De afwerking is beter dan ik had verwacht.

Cecilia & Jonas

Na twee matige ervaringen met lokale aannemers benaderden we Welstand voor onze derde woning. Dit bouwbedrijf gebruikt een zogenoemde 'meerkosten meter' om meerwerk transparant te houden. We bleken dit document nauwelijks nodig te hebben, maar wel konden we het apprecieren dat de heer Schoots onze grootste angst (onvoorziene extra kosten) wegnam.

J. & T. Schippers

Nuchter, hands-on en pro-actief. Zo omschrijven we Welstand. Deze mannen hebben eigen tekenaars, dus we hoefden niet naar een architect voor een ontwerp. Woning is uiteindelijk binnen 4 maanden opgeleverd, inclusief volledige afwerking. 5 sterren!